Town Quest

Escaperoomcentrum Town Quest heet je hartelijk welkom aan de Wattstraat 13A in Zoetermeer.

Meer informatie over Town Quest in Zoetermeer

Voor de echte avonturiers ben je bij Town Quest aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Town Quest en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zoetermeer, spreekt Town Quest tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wattstraat 13A in Zoetermeer. Telefonisch is Town Quest te bereiken via 31 6 15908481 en op de website http://www.town-quest.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Town Quest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Town Quest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Town Quest

Bezoekers bekeken ook