Prison Break Paasloo

Escaperoomcentrum Prison Break Paasloo heet je hartelijk welkom aan de Binnenweg 12 in Paasloo.

Meer informatie over Prison Break Paasloo in Paasloo

Voor de echte avonturiers ben je bij Prison Break Paasloo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Prison Break Paasloo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Paasloo, spreekt Prison Break Paasloo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Binnenweg 12 in Paasloo. Telefonisch is Prison Break Paasloo te bereiken via 31 561 820 222 en op de website http://www.prisonbreakpaasloo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Prison Break Paasloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prison Break Paasloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Prison Break Paasloo

Bezoekers bekeken ook