Locked op locatie - Escape room

Escaperoomcentrum Locked op locatie - Escape room heet je hartelijk welkom aan de Abdijlaan in Nieuwkuijk.

Meer informatie over Locked op locatie - Escape room in Nieuwkuijk

Voor de echte avonturiers ben je bij Locked op locatie - Escape room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Locked op locatie - Escape room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nieuwkuijk, spreekt Locked op locatie - Escape room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Abdijlaan in Nieuwkuijk. Telefonisch is Locked op locatie - Escape room te bereiken via 31 6 37373424 en op de website http://lockedoplocatie.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Locked op locatie - Escape room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Locked op locatie - Escape room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Locked op locatie – Escape room

Bezoekers bekeken ook