Amaze Escape Events

Escaperoomcentrum Amaze Escape Events heet je hartelijk welkom aan de Torenstraat 140 in Den Haag.

Meer informatie over Amaze Escape Events in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Amaze Escape Events aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Amaze Escape Events en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Amaze Escape Events tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Torenstraat 140 in Den Haag. Telefonisch is Amaze Escape Events te bereiken via 31 6 38328536 en op de website https://amaze-escape.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Amaze Escape Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amaze Escape Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Amaze Escape Events

Bezoekers bekeken ook