Escape Room Twente

Escaperoomcentrum Escape Room Twente heet je hartelijk welkom aan de Hengevelderweg 3 in Diepenheim.

Meer informatie over Escape Room Twente in Diepenheim

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Twente aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Twente en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Diepenheim, spreekt Escape Room Twente tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hengevelderweg 3 in Diepenheim. Telefonisch is Escape Room Twente te bereiken via 31 547 351 990 en op de website http://www.escaperoom-twente.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Twente

Bezoekers bekeken ook