Psycho

Escaperoomcentrum Psycho heet je hartelijk welkom aan de Sint Aagtenstraat 10 in Leiden.

Meer informatie over Psycho in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Psycho aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Psycho en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Psycho tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sint Aagtenstraat 10 in Leiden. Telefonisch is Psycho te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Psycho? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Psycho het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Psycho

Bezoekers bekeken ook