Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Evenementenbureau Escape Room Utrechtse Heuvelrug heet je hartelijk welkom aan de Tromplaan 10 in Maarn.

Meer informatie over Escape Room Utrechtse Heuvelrug in Maarn

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maarn, spreekt Escape Room Utrechtse Heuvelrug tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Tromplaan 10 in Maarn. Telefonisch is Escape Room Utrechtse Heuvelrug te bereiken via 31 6 80073607 en op de website http://www.escaperoomutrechtseheuvelrug.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Utrechtse Heuvelrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Bezoekers bekeken ook