Fun2sport

Evenementenbureau Fun2sport heet je hartelijk welkom aan de Protonweg 34 in Hoorn.

Meer informatie over Fun2sport in Hoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij Fun2sport aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fun2sport en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hoorn, spreekt Fun2sport tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Protonweg 34 in Hoorn. Telefonisch is Fun2sport te bereiken via 31 6 53794233 en op de website http://www.fun2sport.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fun2sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun2sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fun2sport

Bezoekers bekeken ook