Noordkade Uitjes

Evenementenbureau Noordkade Uitjes heet je hartelijk welkom aan de Verlengde Noordkade 4a in Veghel.

Meer informatie over Noordkade Uitjes in Veghel

Voor de echte avonturiers ben je bij Noordkade Uitjes aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Noordkade Uitjes en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Veghel, spreekt Noordkade Uitjes tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Verlengde Noordkade 4a in Veghel. Telefonisch is Noordkade Uitjes te bereiken via 31 413 782 250 en op de website https://www.noordkade-uitjes.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Noordkade Uitjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noordkade Uitjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Noordkade Uitjes

Bezoekers bekeken ook