TeamBiesbosch

Evenementenbureau TeamBiesbosch heet je hartelijk welkom aan de Kurenpolderweg 31 in Hank.

Meer informatie over TeamBiesbosch in Hank

Voor de echte avonturiers ben je bij TeamBiesbosch aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij TeamBiesbosch en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hank, spreekt TeamBiesbosch tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Kurenpolderweg 31 in Hank. Telefonisch is TeamBiesbosch te bereiken via 31 162 769 016 en op de website http://www.teambiesbosch.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij TeamBiesbosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeamBiesbosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. TeamBiesbosch

Bezoekers bekeken ook