DoeNijmegen.nl

Evenementenbureau DoeNijmegen.nl heet je hartelijk welkom aan de Titus Brandsmastraat 30 in Nijmegen.

Meer informatie over DoeNijmegen.nl in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij DoeNijmegen.nl aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij DoeNijmegen.nl en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt DoeNijmegen.nl tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Titus Brandsmastraat 30 in Nijmegen. Telefonisch is DoeNijmegen.nl te bereiken via 31 24 204 2031 en op de website http://www.doenijmegen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij DoeNijmegen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DoeNijmegen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. DoeNijmegen.nl

Bezoekers bekeken ook