Escape rooms Appeltern

Escaperoomcentrum Escape rooms Appeltern heet je hartelijk welkom aan de Blauwe Sluis 1 in Appeltern.

Meer informatie over Escape rooms Appeltern in Appeltern

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape rooms Appeltern aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape rooms Appeltern en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Appeltern, spreekt Escape rooms Appeltern tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Blauwe Sluis 1 in Appeltern. Telefonisch is Escape rooms Appeltern te bereiken via 31 487 541 872 en op de website https://www.moekemooren.com/activiteiten/escape-rooms/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape rooms Appeltern? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape rooms Appeltern het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape rooms Appeltern

Bezoekers bekeken ook