Escape Texel

Escaperoomcentrum Escape Texel heet je hartelijk welkom aan de De Ruyterstraat 60 in Oudeschild.

Meer informatie over Escape Texel in Oudeschild

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Texel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Texel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oudeschild, spreekt Escape Texel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Ruyterstraat 60 in Oudeschild. Telefonisch is Escape Texel te bereiken via 31 6 11841173 en op de website http://www.escapetexel.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Texel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Texel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Texel

Bezoekers bekeken ook