Prison Island Veenendaal

Escaperoomcentrum Prison Island Veenendaal heet je hartelijk welkom aan de Markt 4 in Veenendaal.

Meer informatie over Prison Island Veenendaal in Veenendaal

Voor de echte avonturiers ben je bij Prison Island Veenendaal aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Prison Island Veenendaal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Veenendaal, spreekt Prison Island Veenendaal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Markt 4 in Veenendaal. Telefonisch is Prison Island Veenendaal te bereiken via 31 318 242 001 en op de website https://kandqveenendaal.nl/prison-island/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Prison Island Veenendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prison Island Veenendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Prison Island Veenendaal

Bezoekers bekeken ook