Escaperoom Muiden (The Cryptographer)

Escaperoomcentrum Escaperoom Muiden (The Cryptographer) heet je hartelijk welkom aan de Vestingplein 1 in Muiden.

Meer informatie over Escaperoom Muiden (The Cryptographer) in Muiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Muiden (The Cryptographer) aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Muiden (The Cryptographer) en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Muiden, spreekt Escaperoom Muiden (The Cryptographer) tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Vestingplein 1 in Muiden. Telefonisch is Escaperoom Muiden (The Cryptographer) te bereiken via 31 6 30738147 en op de website http://thecryptographer.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Muiden (The Cryptographer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Muiden (The Cryptographer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Muiden (The Cryptographer)

Bezoekers bekeken ook