Escaperoom De Kolenmijn

Escaperoomcentrum Escaperoom De Kolenmijn heet je hartelijk welkom aan de Admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren.

Meer informatie over Escaperoom De Kolenmijn in Dieren

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom De Kolenmijn aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom De Kolenmijn en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dieren, spreekt Escaperoom De Kolenmijn tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren. Telefonisch is Escaperoom De Kolenmijn te bereiken via 31 313 414 971 en op de website https://escaperoomdekolenmijn.nl/contact/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom De Kolenmijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom De Kolenmijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom De Kolenmijn

Bezoekers bekeken ook