Escape Room Wormerveer

Escaperoomcentrum Escape Room Wormerveer heet je hartelijk welkom aan de Wandelweg 12 in Wormerveer.

Meer informatie over Escape Room Wormerveer in Wormerveer

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Wormerveer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Wormerveer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wormerveer, spreekt Escape Room Wormerveer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wandelweg 12 in Wormerveer. Telefonisch is Escape Room Wormerveer te bereiken via en op de website https://escapeplan.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Wormerveer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Wormerveer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Wormerveer

Bezoekers bekeken ook