Escapepark Veluwe

Escaperoomcentrum Escapepark Veluwe heet je hartelijk welkom aan de Asselsestraat 397 in Apeldoorn.

Meer informatie over Escapepark Veluwe in Apeldoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij Escapepark Veluwe aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escapepark Veluwe en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Apeldoorn, spreekt Escapepark Veluwe tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Asselsestraat 397 in Apeldoorn. Telefonisch is Escapepark Veluwe te bereiken via 31 88 554 6610 en op de website http://www.escapepark.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escapepark Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escapepark Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escapepark Veluwe

Bezoekers bekeken ook