Escaperoom Betuwe

Escaperoomcentrum Escaperoom Betuwe heet je hartelijk welkom aan de Meersteeg 51 in Tricht.

Meer informatie over Escaperoom Betuwe in Tricht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Betuwe aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Betuwe en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tricht, spreekt Escaperoom Betuwe tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Meersteeg 51 in Tricht. Telefonisch is Escaperoom Betuwe te bereiken via 31 6 44480170 en op de website http://www.escaperoombetuwe.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Betuwe

Bezoekers bekeken ook