Escaperoom Hillegom

Escaperoomcentrum Escaperoom Hillegom heet je hartelijk welkom aan de Vosselaan 156 in Hillegom.

Meer informatie over Escaperoom Hillegom in Hillegom

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Hillegom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Hillegom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hillegom, spreekt Escaperoom Hillegom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Vosselaan 156 in Hillegom. Telefonisch is Escaperoom Hillegom te bereiken via 31 252 428 422 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Hillegom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Hillegom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Hillegom

Bezoekers bekeken ook