LOCK'D Escape Room Winterswijk

Escaperoomcentrum LOCK'D Escape Room Winterswijk heet je hartelijk welkom aan de Weurden 78 in Winterswijk.

Meer informatie over LOCK'D Escape Room Winterswijk in Winterswijk

Voor de echte avonturiers ben je bij LOCK'D Escape Room Winterswijk aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij LOCK'D Escape Room Winterswijk en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Winterswijk, spreekt LOCK'D Escape Room Winterswijk tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Weurden 78 in Winterswijk. Telefonisch is LOCK'D Escape Room Winterswijk te bereiken via 31 543 234 234 en op de website https://lockd.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij LOCK'D Escape Room Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOCK'D Escape Room Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. LOCK’D Escape Room Winterswijk

Bezoekers bekeken ook