Escape Room Forbidden Floor

Escaperoomcentrum Escape Room Forbidden Floor heet je hartelijk welkom aan de Jacob Merlostraat 1 in Horst.

Meer informatie over Escape Room Forbidden Floor in Horst

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Forbidden Floor aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Forbidden Floor en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Horst, spreekt Escape Room Forbidden Floor tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Jacob Merlostraat 1 in Horst. Telefonisch is Escape Room Forbidden Floor te bereiken via 31 6 27344645 en op de website https://www.forbiddenfloor.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Forbidden Floor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Forbidden Floor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Forbidden Floor

Bezoekers bekeken ook