Mama Bazooka

Escaperoomcentrum Mama Bazooka heet je hartelijk welkom aan de Nijverheidsweg 5b in Bunschoten-Spakenburg.

Meer informatie over Mama Bazooka in Bunschoten-Spakenburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Mama Bazooka aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mama Bazooka en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bunschoten-Spakenburg, spreekt Mama Bazooka tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Nijverheidsweg 5b in Bunschoten-Spakenburg. Telefonisch is Mama Bazooka te bereiken via 31 85 130 6324 en op de website http://www.mamabazooka.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mama Bazooka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mama Bazooka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mama Bazooka

Bezoekers bekeken ook