Escape Room de Overstroming

Escaperoomcentrum Escape Room de Overstroming heet je hartelijk welkom aan de Hoogenboomlaan 28A in Renesse.

Meer informatie over Escape Room de Overstroming in Renesse

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room de Overstroming aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room de Overstroming en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Renesse, spreekt Escape Room de Overstroming tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hoogenboomlaan 28A in Renesse. Telefonisch is Escape Room de Overstroming te bereiken via 31 6 34559189 en op de website http://www.pitnick.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room de Overstroming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room de Overstroming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room de Overstroming

Bezoekers bekeken ook