Escape Room Alkmaar

Escaperoomcentrum Escape Room Alkmaar heet je hartelijk welkom aan de Hamsterkoog 3F/G/H/K in Alkmaar.

Meer informatie over Escape Room Alkmaar in Alkmaar

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Alkmaar aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Alkmaar en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alkmaar, spreekt Escape Room Alkmaar tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hamsterkoog 3F/G/H/K in Alkmaar. Telefonisch is Escape Room Alkmaar te bereiken via 31 72 202 9009 en op de website http://escaperoom-alkmaar.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Alkmaar

Bezoekers bekeken ook