Escaperoom De Camping

Escaperoomcentrum Escaperoom De Camping heet je hartelijk welkom aan de Broekhuizerdijk 44 in Melderslo.

Meer informatie over Escaperoom De Camping in Melderslo

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom De Camping aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom De Camping en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Melderslo, spreekt Escaperoom De Camping tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Broekhuizerdijk 44 in Melderslo. Telefonisch is Escaperoom De Camping te bereiken via 31 6 52841414 en op de website http://www.escaperoom-decamping.nl/Contact/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom De Camping? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom De Camping het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom De Camping

Bezoekers bekeken ook