Midnight Magic!

Escaperoomcentrum Midnight Magic! heet je hartelijk welkom aan de Houtkopersdwarsstraat 3 in Amsterdam.

Meer informatie over Midnight Magic! in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Midnight Magic! aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Midnight Magic! en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Midnight Magic! tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Houtkopersdwarsstraat 3 in Amsterdam. Telefonisch is Midnight Magic! te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Midnight Magic!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Midnight Magic! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Midnight Magic!

Bezoekers bekeken ook