Outdoor escape

Escaperoomcentrum Outdoor escape heet je hartelijk welkom aan de Ketenbaan 2 in Oosterhout.

Meer informatie over Outdoor escape in Oosterhout

Voor de echte avonturiers ben je bij Outdoor escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Outdoor escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oosterhout, spreekt Outdoor escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ketenbaan 2 in Oosterhout. Telefonisch is Outdoor escape te bereiken via 31 6 24118860 en op de website https://www.escaperoom-outdoor.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Outdoor escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Outdoor escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Outdoor escape

Bezoekers bekeken ook