Kraakdekist

Escaperoomcentrum Kraakdekist heet je hartelijk welkom aan de Elleboog 8-6 in Ede.

Meer informatie over Kraakdekist in Ede

Voor de echte avonturiers ben je bij Kraakdekist aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kraakdekist en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ede, spreekt Kraakdekist tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Elleboog 8-6 in Ede. Telefonisch is Kraakdekist te bereiken via 31 6 53877465 en op de website https://kraakdekist.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kraakdekist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kraakdekist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kraakdekist

Bezoekers bekeken ook