Escapist Escape Room Amsterdam

Escaperoomcentrum Escapist Escape Room Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Leidsegracht 108 - sou in Amsterdam.

Meer informatie over Escapist Escape Room Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escapist Escape Room Amsterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escapist Escape Room Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Escapist Escape Room Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Leidsegracht 108 - sou in Amsterdam. Telefonisch is Escapist Escape Room Amsterdam te bereiken via 31 20 210 1302 en op de website https://escapist.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escapist Escape Room Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escapist Escape Room Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escapist Escape Room Amsterdam

Bezoekers bekeken ook