EscapAid

Escaperoomcentrum EscapAid heet je hartelijk welkom aan de Veldweg 4 in Holsloot.

Meer informatie over EscapAid in Holsloot

Voor de echte avonturiers ben je bij EscapAid aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij EscapAid en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Holsloot, spreekt EscapAid tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Veldweg 4 in Holsloot. Telefonisch is EscapAid te bereiken via 31 6 38033665 en op de website http://www.escapaid.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij EscapAid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EscapAid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. EscapAid

Bezoekers bekeken ook