Unlock Adventures

Escaperoomcentrum Unlock Adventures heet je hartelijk welkom aan de 114 Q, Frankeneng in Ede.

Meer informatie over Unlock Adventures in Ede

Voor de echte avonturiers ben je bij Unlock Adventures aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Unlock Adventures en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ede, spreekt Unlock Adventures tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op 114 Q, Frankeneng in Ede. Telefonisch is Unlock Adventures te bereiken via 31 6 10892698 en op de website https://www.unlockadventures.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Unlock Adventures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Unlock Adventures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Unlock Adventures

Bezoekers bekeken ook