Nonsense Escaperoom

Escaperoomcentrum Nonsense Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Kloosterstraat 2 in Heythuysen.

Meer informatie over Nonsense Escaperoom in Heythuysen

Voor de echte avonturiers ben je bij Nonsense Escaperoom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Nonsense Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heythuysen, spreekt Nonsense Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Kloosterstraat 2 in Heythuysen. Telefonisch is Nonsense Escaperoom te bereiken via en op de website http://www.nonsensenederland.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Nonsense Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nonsense Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Nonsense Escaperoom

Bezoekers bekeken ook