Escaperoom Nieuw-Vennep

Escaperoomcentrum Escaperoom Nieuw-Vennep heet je hartelijk welkom aan de Madeliefstraat 14a in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Escaperoom Nieuw-Vennep in Nieuw-Vennep

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Nieuw-Vennep en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nieuw-Vennep, spreekt Escaperoom Nieuw-Vennep tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Madeliefstraat 14a in Nieuw-Vennep. Telefonisch is Escaperoom Nieuw-Vennep te bereiken via 31 252 543 622 en op de website https://www.escaperoomnieuwvennep.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Nieuw-Vennep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Nieuw-Vennep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Nieuw-Vennep

Bezoekers bekeken ook