Escaperooms Dekker Zoetermeer

Escaperoomcentrum Escaperooms Dekker Zoetermeer heet je hartelijk welkom aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

Meer informatie over Escaperooms Dekker Zoetermeer in Zoetermeer

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperooms Dekker Zoetermeer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperooms Dekker Zoetermeer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zoetermeer, spreekt Escaperooms Dekker Zoetermeer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Scheglaan 12 in Zoetermeer. Telefonisch is Escaperooms Dekker Zoetermeer te bereiken via 31 79 368 4242 en op de website https://dekkerzoetermeer.nl/activiteiten/escape-rooms/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperooms Dekker Zoetermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperooms Dekker Zoetermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperooms Dekker Zoetermeer

Bezoekers bekeken ook