Escaperoom Wescape Zoetermeer

Escaperoomcentrum Escaperoom Wescape Zoetermeer heet je hartelijk welkom aan de Cyclaamrood 17 in Zoetermeer.

Meer informatie over Escaperoom Wescape Zoetermeer in Zoetermeer

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Wescape Zoetermeer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Wescape Zoetermeer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zoetermeer, spreekt Escaperoom Wescape Zoetermeer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Cyclaamrood 17 in Zoetermeer. Telefonisch is Escaperoom Wescape Zoetermeer te bereiken via 31 79 888 4488 en op de website http://www.wescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Wescape Zoetermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Wescape Zoetermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Wescape Zoetermeer

Bezoekers bekeken ook