Escape Roosendaal

Escaperoomcentrum Escape Roosendaal heet je hartelijk welkom aan de De Stok 10A in Roosendaal.

Meer informatie over Escape Roosendaal in Roosendaal

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Roosendaal aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Roosendaal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Roosendaal, spreekt Escape Roosendaal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Stok 10A in Roosendaal. Telefonisch is Escape Roosendaal te bereiken via 31 6 12133358 en op de website http://www.escaperoosendaal.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Roosendaal

Bezoekers bekeken ook