Room Escape Maastricht

Escaperoomcentrum Room Escape Maastricht heet je hartelijk welkom aan de Lage Frontweg 2A in Maastricht.

Meer informatie over Room Escape Maastricht in Maastricht

Voor de echte avonturiers ben je bij Room Escape Maastricht aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Room Escape Maastricht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maastricht, spreekt Room Escape Maastricht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Lage Frontweg 2A in Maastricht. Telefonisch is Room Escape Maastricht te bereiken via 31 6 40095562 en op de website http://www.roomescapemaastricht.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Room Escape Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Room Escape Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Room Escape Maastricht

Bezoekers bekeken ook