Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Escaperoomcentrum Het Geheim van het Sint Jozefklooster heet je hartelijk welkom aan de Kloosterlaan 33 in Monster.

Meer informatie over Het Geheim van het Sint Jozefklooster in Monster

Voor de echte avonturiers ben je bij Het Geheim van het Sint Jozefklooster aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Het Geheim van het Sint Jozefklooster en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Monster, spreekt Het Geheim van het Sint Jozefklooster tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Kloosterlaan 33 in Monster. Telefonisch is Het Geheim van het Sint Jozefklooster te bereiken via 31 174 623 622 en op de website https://www.bent.nl/nl/bedrijfsuitjes/het-geheim-van-het-sint-jozefklooster/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Het Geheim van het Sint Jozefklooster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Geheim van het Sint Jozefklooster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Bezoekers bekeken ook