Escaperoom Zeewolde

Escaperoomcentrum Escaperoom Zeewolde heet je hartelijk welkom aan de Wielseweg 1 in Zeewolde.

Meer informatie over Escaperoom Zeewolde in Zeewolde

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Zeewolde aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Zeewolde en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zeewolde, spreekt Escaperoom Zeewolde tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wielseweg 1 in Zeewolde. Telefonisch is Escaperoom Zeewolde te bereiken via 31 6 22929638 en op de website http://www.escaperoomzeewolde.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Zeewolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Zeewolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Zeewolde

Bezoekers bekeken ook