Untrapped Hengelo

Escaperoomcentrum Untrapped Hengelo heet je hartelijk welkom aan de Oude Molenweg 42 in Hengelo.

Meer informatie over Untrapped Hengelo in Hengelo

Voor de echte avonturiers ben je bij Untrapped Hengelo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Untrapped Hengelo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hengelo, spreekt Untrapped Hengelo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oude Molenweg 42 in Hengelo. Telefonisch is Untrapped Hengelo te bereiken via 31 74 242 8291 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Untrapped Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Untrapped Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Untrapped Hengelo

Bezoekers bekeken ook