Boeren escape bij boer Gijs

Escaperoomcentrum Boeren escape bij boer Gijs heet je hartelijk welkom aan de Brugveenseweg 67 in Voorthuizen.

Meer informatie over Boeren escape bij boer Gijs in Voorthuizen

Voor de echte avonturiers ben je bij Boeren escape bij boer Gijs aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boeren escape bij boer Gijs en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Voorthuizen, spreekt Boeren escape bij boer Gijs tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Brugveenseweg 67 in Voorthuizen. Telefonisch is Boeren escape bij boer Gijs te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boeren escape bij boer Gijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boeren escape bij boer Gijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boeren escape bij boer Gijs

Bezoekers bekeken ook