Room Escape Enschede

Escaperoomcentrum Room Escape Enschede heet je hartelijk welkom aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over Room Escape Enschede in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Room Escape Enschede aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Room Escape Enschede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Room Escape Enschede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. Telefonisch is Room Escape Enschede te bereiken via 31 6 47476563 en op de website http://roomescapeenschede.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Room Escape Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Room Escape Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Room Escape Enschede

Bezoekers bekeken ook