Assen Escape Rooms

Escaperoomcentrum Assen Escape Rooms heet je hartelijk welkom aan de Zendmastweg 11B in Assen.

Meer informatie over Assen Escape Rooms in Assen

Voor de echte avonturiers ben je bij Assen Escape Rooms aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Assen Escape Rooms en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Assen, spreekt Assen Escape Rooms tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Zendmastweg 11B in Assen. Telefonisch is Assen Escape Rooms te bereiken via 31 85 250 0579 en op de website https://www.assenescaperooms.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Assen Escape Rooms? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Assen Escape Rooms het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Assen Escape Rooms

Bezoekers bekeken ook