Fort K - Turf Aalsmeer

Escaperoomcentrum Fort K - Turf Aalsmeer heet je hartelijk welkom aan de Het Fort 55 in De Kwakel.

Meer informatie over Fort K - Turf Aalsmeer in De Kwakel

Voor de echte avonturiers ben je bij Fort K - Turf Aalsmeer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fort K - Turf Aalsmeer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van De Kwakel, spreekt Fort K - Turf Aalsmeer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Het Fort 55 in De Kwakel. Telefonisch is Fort K - Turf Aalsmeer te bereiken via 31 297 370 711 en op de website http://www.fortk.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fort K - Turf Aalsmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fort K - Turf Aalsmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fort K – Turf Aalsmeer

Bezoekers bekeken ook