De Morfinekluis

Escaperoomcentrum De Morfinekluis heet je hartelijk welkom aan de Vlijtseweg 126A in Apeldoorn.

Meer informatie over De Morfinekluis in Apeldoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij De Morfinekluis aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Morfinekluis en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Apeldoorn, spreekt De Morfinekluis tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Vlijtseweg 126A in Apeldoorn. Telefonisch is De Morfinekluis te bereiken via 31 6 82721517 en op de website http://www.demorfinekluis.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Morfinekluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Morfinekluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Morfinekluis

Bezoekers bekeken ook