Escape Room Veghel

Escaperoomcentrum Escape Room Veghel heet je hartelijk welkom aan de CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 4a in Veghel.

Meer informatie over Escape Room Veghel in Veghel

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Veghel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Veghel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Veghel, spreekt Escape Room Veghel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 4a in Veghel. Telefonisch is Escape Room Veghel te bereiken via 31 413 782 255 en op de website http://www.escaperoomveghel.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Veghel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Veghel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Veghel

Bezoekers bekeken ook