Escape Room Mobiel

Escaperoomcentrum Escape Room Mobiel heet je hartelijk welkom aan de Molenstraat 133 in Fijnaart.

Meer informatie over Escape Room Mobiel in Fijnaart

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Mobiel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Mobiel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Fijnaart, spreekt Escape Room Mobiel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Molenstraat 133 in Fijnaart. Telefonisch is Escape Room Mobiel te bereiken via 31 6 57034076 en op de website https://escaperoommobiel.nl/contact/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Mobiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Mobiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Mobiel

Bezoekers bekeken ook