The Lost Ones

Escaperoomcentrum The Lost Ones heet je hartelijk welkom aan de Morra 2 in Drachten.

Meer informatie over The Lost Ones in Drachten

Voor de echte avonturiers ben je bij The Lost Ones aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Lost Ones en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Drachten, spreekt The Lost Ones tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Morra 2 in Drachten. Telefonisch is The Lost Ones te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Lost Ones? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Lost Ones het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Lost Ones

Bezoekers bekeken ook