Groepsuitje Limburg

Evenementenlocatie Groepsuitje Limburg heet je hartelijk welkom aan de Vrijkebomenweg 9 in Ospel.

Meer informatie over Groepsuitje Limburg in Ospel

Voor de echte avonturiers ben je bij Groepsuitje Limburg aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Groepsuitje Limburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ospel, spreekt Groepsuitje Limburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Vrijkebomenweg 9 in Ospel. Telefonisch is Groepsuitje Limburg te bereiken via 31 6 54748328 en op de website http://www.groepsuitjelimburg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Groepsuitje Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsuitje Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Groepsuitje Limburg

Bezoekers bekeken ook